Saturday, 5 January 2013

My Graduation Day

Assalamualaikum

Alhamdulillah...berkat usaha, doa ibu ayah & insan-insan tersayang yang mengambil berat tentang diri saya, akhirnya saya secara rasminya telah bergelar graduan dalam jurusan Bachelor of Engineering (Hons) Electronics (Communication) dari UiTM Shah Alam. 

Susah payah yang saya lalui saya simpan sebagai kenangan, pengalaman & kekuatan untuk saya majukan diri. Saya abadikan gambar-gambar sepanjang sesi konvokesyen di blog ini sebagai kenangan untuk saya kenang sepanjang hayat saya. Kenangan bersama 'orang-orang kuat' yang banyak menyuntik semangat & sentiasa bersama saya jatuh & bangun.Untuk ibu & ayah..jasa kalian takkan mampu wani balas walau dengan apa jua cara.Namun,berbekalkan apa yang ada..apa yang termampu..selagi terdaya,wani akan berusaha bahagiakan ibu & ayah.InsyaALLAH.. Untuk Ami Syaqry, terima kasih atas segala pendapat,semangat & perkongsian pengalaman suka & duka.

Selaku penatarias gaya saya..Terima Kasih Ibu:)

Ok..langkah terakhir:)

Tadaaaa!!!dah bersiap sedia di belakang hall

My coursemate yang awesome. Selamat maju jaya semua!

Cepat...cari makhluk tersembunyi.Yeayyhh..itu saya!

Adat Istiadat

Adat bergambar

Berdiri tegak depan stage pun nervous:P


Alhamdulillah..selesai

Ibu ayah..pendorong kejayaan

Mesti ramai yang tak tahu..ibu saya sangat kelakar & sempoi:)

Ayah comel.Tapi part kejut bangun subuh garang cam komando.Huhu:P

Ni komando gak..komando tolong pegang bunga.Hehee:P

Penguat semangat saya

Sedih ayah tengok anak dia comot camnih:/

Zati comel, i miss u

Ryhan..Gadis hebat ok:)

Merenung masa depan

atlet gemok berjubah

New chapter..get set go!!

Terbang

Melompat lebih tinggi

Aksi time tadika dulu tak sempat nak buat

Gaya tunggu mertua sarung cincin

Sealbum ijazah

Aksi berkelah pantai telok kemang

Muka masih student katanya:)

Banyak lagi cabaran yang bakal ditempuhi akan datang, Insyaallah mudah-mudahan saya & insan-insan tersayang diberikan kekuatan untuk menempuhinya. Suka atau duka, moga Allah mempermudahkannya buat kita & diberi kebahagiaan dalam hati kita.