Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2012

I am 25 years old girl

Assalamualaikum
Terlebih dahulu, Selamat Ulangtahun Perkahwinan yang ke-28 tahun untuk ibu & ayah tersayang (7/7/84). Moga ALLAH memelihara rasa cinta,kasih & sayang dalam hati kita sekeluarga. Moga ibu & ayah dikurniakan kelapangan jiwa, kegembiraan hati & kesihatan yang baik untuk beramal ibadat.InsyaALLAH.. Tak sabar nak balik Penang Ramadhan ni:) Selamat Hari Lahir juga buat bakal mama mertua, Pn.Miskiah Rais (4/7/56).Moga aunty selalu berada dalam Rahmat & kasih sayang ALLAH,serta berbahagia selalu disamping keluarga & cucu tersayang, Ummar Raimy B. Ammie Syaffieq.

Obsess betol saya dengan umur 25 tahun ni sebab 12 tahun lalu saya selalu terfikir tentang diri sendiri pada usia 25 tahun.*Mmg dari kecik dah kuat berangan:P Alhamdulillah masih diizinkan ALLAH untuk bernafas di atas muka bumi ini & didampingi oleh insan-insan yang tak lokek kasih sayang mereka untuk dikongsi.Terima kasih yang tak mampu dikira dengan jari,dihitung dengan kalkulator, wang ring…

Melaka..With Love!

Assalamualaikum
Alhamdulillah minggu lepas, habis je paper..esoknye terus cabut pergi bercuti meringankan kepala di Melaka. Nak kata bercuti sangat pun tak jugak sebab hajat bebenornye nak pergi kenduri adik comel saya, Irine Nadia Marcello. Tapi sesambil tu sempat jugak la dimanfaatkan hujung mingguku yang indah. Serius dah agak lama tak rasa berseronok macam ni sejak buat thesis,presentation..blog pun dah agak lama tak update! yada-yada:P
Perjalanan ke Melaka..biarpun muka makin jelas berbentuk sfera,tapi saya tetap suka bergambar:)
Perjalanan dari Shah Alam ke Masjid Tanah,Melaka yang mengambil masa sekitar 2 jam,campur dengan sesat-sesat pulak kat pekan Masjid Tanah tu, menambahkan lagi keceriaan saya ke rumah kenduri. Saya sorang jela ceria sebab suka merapu, buat lawak bodoh dalam kereta, driver muka dah makin ketat babe sebab sesat.Lalala:P Tapi driver sporting..Thanks awak!
Sesampainya di perkarangan rumah Irine, terus hilang penat sebab pengantinnya sangat cantik. Comel sangat-sa…